Центр слухової реабілітації «Аврора» - 20 років бездоганної практики

Оценка
- 5 из 5 возможных (1 отзыв)
Київ, вул. Деміївська, 14
(044)467-30-60

Центр слухової реабілітації «Аврора»

Акредитаційний сертифікат МОЗ України вищої категорії. Повноважний дистриб'ютор в Україні фірм «Oticon» (Данія),  «Interacoustics» (Данія)

Основна медична діяльність – надання слухової допомоги

Ліцензія МОЗ України серія АБ №200011

 

Клініка заснована в 1991 році  досвідченими співробітниками Лор-інституту імені Коломійченка, серед яких кандидати медичних, біологічних та технічних наук. Компанія за свою діяльність отримала 56 нагород як в Україні так і за кордоном. 41415 осіб зі всієї України отримали у нас допомогу та здобули здатність чути оточуючий світ. Міністерство охорони здоров'я України акредитувало ЦСР «Аврора» як медично- реабілітаційний заклад вищої категорії.

Реалізація можливостей для людей з порушенням слуху – жити тим життям, яким вони хочуть, з тим слухом, який вони мають.

Ми надаємо допомогу людям усіх вікових категорій від немовлят до людей дуже похилого віку. Центр слухової реабілітації “Аврора” надає такі послуги:

  • діагностику слуху на найкращому обладнанні в Україні (9 видів суб'єктивних та об'єктивних аудіометричних досліджень,які виконуються на найкращому в світі аудіологічному обладнанні датської фірми «Interacoustics»);
  • підбір та настроювання слухових апаратів ««Oticon»;
  • заняття з розвитку слуху та мовлення, підготовка дитини з вадами слуху до школи;
  • виготовлення індивідуальних вкладок для слухових апаратів;
  • ремонт та якісне  сервісне обслуговування слухових апаратів;
  • супутні товари (комплекти підключення до телевізору та телефону, системи,що допомагають слуханню, батарейки, комплекти для догляду за слуховими апаратами та інше).

Ми працюємо з  фірмою «Oticon» (Данія), єдиною фірмою-виробником слухових апаратів, на базі якої створений аудіологічний науково-дослідний центр «Eriksholm». Фірма використовує результати досліджень по розробці найбільш ефективних методів обробки звуку для компенсації різних втрат слуху, навіть дуже тяжких. Центр «Аврора» є офіційним представником і володарем торгової марки «Oticon» в Україні.

Сучасні апарати «Oticon» повністю відповідають останнім науковим даним про механізми порушень слуху та шляхи їх компенсації, забезпечують найкращу розбірливість мовлення та комфортність сприйняття навколишніх звуків. Останні новітні технології від «Oticon» - це цифрові слухові апарати зі штучним інтелектом, які вміють «мислити» і «розуміти» людину та здатні компенсувати будь-яку втрату слуху.

http://www.aurora.ua/