| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня,мене вже тижня 2 турбують приступи болю в правій нижній частині живота. Я ходив...

Доброго дня,мене вже тижня 2 турбують приступи болю в правій нижній частині живота. Я ходив на огляд до хірурга, здав загальний аналіз крові - хірург сказав, що аналіз в межах норми, це нескладний приступ апендициту, можливо через каловий камінь (?). Порадив не істи деякий час гострого і не пити молока, випити ношпи. Після цього на деякий час (тиждень) болі майже зникли, але зараз відновилися - приступами, на мить гостра, а переважно просто тупо відчувається дискомфорт в правій частині живота. Зранку майже не відчувається, найбільше відчутно ввечері. Температури немає, не тошнить, інших відхилень немає... Я не місцевий, йти в звичайну поліклініку немаю ніякого бажання, після деяких випадків знайомства з київською безплатною медициною - чи не могли б ви мені порадити медичну установу, де можна було б за розумні гроші зробити обстеження, або й операцію по видаленню апендикса (з госпіталізацією, якщо це буде потрібно). Вдячний за Вашу відповідь.

Ответы врачей 1

Специалист
ответить на Ваш вопрос можно только после осмотра. Судя по "истории вашей болезни" вероятность наличия у Вас острого аппендицита очень низка. Подробнее -звоните.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.