Не можу позбутись почуття провини: наприклад, через те, що стою поряд з людиною, що займаю...

Не можу позбутись почуття провини: наприклад, через те, що стою поряд з людиною, що займаю простір, коли доводиться звертатись до когось тощо. Мені соромно і відчуваю, що роблю щось неправильне, таке, що не дозволено. Соромно за те, що я - це я, і ніким іншим стати не можу. Згодом додалося - перестали радувати ті речі, що раніше завжди допомагали, і ще плачу весь час, хоча розумію, що виглядає це не зовсім пристойно. Просто не здатна зупинитись, попри те, що зупинитись хочу. Нудить від власного відображення у дзеркалі. Ненавиділа себе й раніше, але тепер ще більше. Якесь вічне відчуття болю всередині, іноді переходить навіть у фізичний. Купувала таблетки "для хорошого настрою", але тепер і вони не дуже допомагають. Які ще засоби можуть допомогти протриматись якщо не в пристойному настрої, то хоча б у байдужому до всього стані? Заздалегідь вдячна.

Ответы врачей 1

361
Компанец Наталия Николаевна
Компанец Наталия Николаевна
психолог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика
Телефон: 525-65-61
Доброго дня! Ви не пишете, якого Ви віку. Побідні проблеми мають свій початок в основному підлітковому віці, та й навіть в більш ранньому. І розібратися, звідки це - може допомогти спеціаліст при очній зустрічі. Якщо це Вам заважає жити, спілкуватися і працювати - не відкладайте і зверніться за допомогою. Є хороші тренінги, в крайньому разі - книги.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.