Добрий день. Моя проблема слідуючого характеру: після того, як я почала активно жити половим життям...

Есть ответ
Добрий день. Моя проблема слідуючого характеру: після того, як я почала активно жити половим життям (4 місяці тому, до цього була велика перерва), після місячних (які звичайно йдуть 4-5 днів, на 6-7 день після полового акту, коли місячних вже не повинно бути, в мене починає маститись і триває біля трьох днів поспіль. Раніше такого не спостерігалось, були тільки сильні болі, з початком полового життя вони трішки вщухли, але все рівно є.Що мені робити?які знеболюючі приймати?Які,Ви, порадите засоби захисту від не бажаної вагітності? Бажано не гормональні (схильна до повноти). Дякую.

Ответы врачей

Попова Татьяна Алексеевна

Попова Татьяна Алексеевна

Здравствуйте, Оксана!
Что касается Ваших кровянистых выделений, то сказать что-либо без осмотра это ве равно, что гадать на кофейной гуще. Осмотр необходим.
Что касается методов контрацепции, то Вы напрасно отвергаете гормональные препараты. Сегодня у нас в Украине достаточное количество современных контрацептивов с минимально возможным влиянием на вес, а сейчас появился совершенно новый препарат Ярина, при использовании котогрого не только не поправляються, но и многие женщины худеют. В любом случае порекомендовать конкретный препарат можно только после осмотра. Приходите, если хотите.
5164191

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Часами в середині ментсруального циклу можуть бути1-2 дні кровянисті виділення в зв"язку з дозріванням яйцекліьтни. Однак необхідно пройти огляд гінеколога для виключення інфекційного процесу, а також передракових і ракових захворювань шийки матки та піхви.
В цілях попередження вагітності можна користуватися різними методами, ефективність яких також є різна: біологічний (вимірювання базальної температури), механічний (презерватив, діафрагми, ковпачки, внутріматкові середники), хімічний (сперматоцидні креми, свічки, гелі), оперативний (стерилізация), та гормональний.