| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня!В дитинстві і підлітковому віці я не була алергетиком,але років 5-6 тому в мене...

Доброго дня!В дитинстві і підлітковому віці я не була алергетиком,але років 5-6 тому в мене з"явилась дивна реакція на насіння соняшника і халву,потім на траву ромашки, на дуже солені і гострі страви,а тепер здається ще й на мед. Реакція така: дуже швидко починають пухнути руки, губи, вуха, ротова порожнина, і в середині таке враження відбувається теж саме, бо в результаті зводить усі нутрощі до такої болі, що розігнутись неможливо. Рятуюсь я супрастином, кальцієм і активованим вугіллям(все разом),допомагає,але це ж не вихід на все життя! Боюсь подумати що може бути далі,бо нещодавно почала вживати гомеопатичний препарат і мене пообсипало прищиками..... Аналізи нічого не показують, так лікарі сказали. Будь-ласка, порадьте що робити! Буду дуже вдячна.

Ответы врачей 1

Специалист
Здравствуйте, Iryna!
Гомеопаты часто сталкиваются с такими аллергическими реакциями. Они довольно хорошо поддаются лечению - очень много ярких и необычных особенностей, которые помогут врачу подобрать лекарство. Тем более, что количество продуктов, вызывающих аллергическую реакцию быстро расширяется. Во Львове я советую обратиться к http://www.homeopat-ua.org/vilshanecka.php
Удачи Вам. З.Н. Дергачева
www.homeopat-ua.org/dergacheva.php
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.