Нам 4 місяці, хлопчик. При народженні вага 4 кг, кесарів

На модерации
Нам 4 місяці, хлопчик. При народженні вага 4 кг, кесарів. Погано розводилися стегна, в 1 місяць ортопед встановив дисплазію, призначив УЗД, як виповниться 2 місяці. Ми цей місяць працювали з ніжками, як могли, УЗД показало затримку в розвитку суглобів, окостеніння слабко визначалося,точечно. Кути правого суглоба 61 і 47, лівого 65 і 49. Як нам пояснили, гарантований результат дало б одягання стремян, але можна було б поборотися і самим, без них. Після курсу лікування в 3,5 місяці повторне УЗД показало фізіологічне формування суглобів: ядра добре визначені, праве 5.8*4.0 мм, кути 64 і 56; ліве 5.8*3,3 мм, кути 67 і 53, тип суглобів по Графу 1 а, б. Але наш лікар терміново за викликом виїхав, і ці результати я зможу йому показати в кращому випадку тільки через 2 тижні, якщо він взагалі повернеться :(((. Будь ласка, підкажіть, чи досягли ми бажаного результату і можемо вважати що загроза стремян позаду? Це справді, як пояснив мені лікар, що робив УЗІ, норма і ми можемо заспокоїтися, чи потрібно терміново шукати іншого фахівця для продовження лікування?