мені приписали генікохель від молочниці.Можна принімати чи ні

Ответы экспертов:

Не має ніякого сенсу

Гинекохель можно принимать в комплексе при воспалительных заболеваниях , как вспомогательный препарат ,а не как основной тем более при молочнице толку не будет.

Похожие вопросы:

доброго дня. скажіть будьласка, я замітила, що той свирбіж статевих органів «губів» зявляється в мене після статевого контакту з моїм чоловіком. це проблема в мені чи в моєму чоловікові?

Подробнее
Причин много. Наиболее вероятно- это молочница, хотя возможна, например, аллергия
Читать все ответы

Доброго дня! у мене така проблема: 6-7 місяців назад в мене виник свирбіж 'на губах' статевого органу, який тривав 1 місяць, і коли я звернулася до лікаря - він мені приписав 'рекутан' - сприцювання, ...

Подробнее
Скорее всего у Вас обостряется молочница. Надо найти ее причину (повышенный сазар крови, гормональны...
Читать все ответы

Добрий день. Я 1 рік і 2 місяці планую вагітність. Рік перед цим приймала Ярину. Коли перестала з ціллю вагітності у мене виявили лівосторонній гідросальпінкс. Йього я лікувала цілий рік антибіотикам...

Подробнее
Без осмотра и не имея данных об объеме операции трудно говорить. Боли внизу живота при малом сроке б...
Читать все ответы