| 2013-10-18 17:25:40

У мене проблема з ерозією. Лікуюся вже 2й рік

У мене проблема з ерозією. Лікуюся вже 2й рік. Пішла до нашої залізничної лікарні(власне там перше її і виявили), заплатила офіційно за прийом у лікаря,мені поставили діагноз - ерозія, запалення і поліпи!Здавала аналізи на те якими препаратами лікувати запалення(теж недешеві), потім мені видали якісь таблеточки у скрученому мішечку трохи не з газети, сказали пити. Я пропила 5 днів прийшла знов на прийом, сказали що я вже здорова. До тогож ніякого УЗД не робили!Потім лікували 2 тижні ерозію - щодень ходила на процедури. По закінченню сказали що вилікували теж. Потім лікар повідомила - ну тепер будемо братися за поліпи, прийдете завтра ми вам скоренько виріжемо і будете зовсім здорові. Лікар пішла у відпустку і якось я більше туди не навідувалася. Але поліпи мені з голови не виходили, то я десь за квартал пішла знов до лікаря але вже у медінститут. Знов виявили ерозію, величиною в 10 копійок, і ніяких поліпів!!! Лікувала ерозію там, ніби знов вилікувала. За півроку знов пішла до лікаря, знов - ерозія... Послали мене на аналізи на хламідії, було припущення що від цього з"являється ерозія. Результати - хламідії не виявлено. Знов ходила на процедури, знов ніби вилікувала. Тепер знов була на прийомі - знов ерозія.. Тепер вже почалися теорії що це на гормональному рівні, треба робити гормональну карту і пити гормони, але я не хочу пити гормонів! Наскільки я знаю це не дуже добре. Але я не медик, тому і прошу вашої поради. Заздалегідь дякую. З повагою, Зоряна.

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Про ерозії читайте в розділі Лікар для профі, Гінекологія. Перш за все скільки вам років і чи ви маєте дітей:? Досить часто лікування профодити НЕ потрібно.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.