Доброго дня! Дуже хочемо з дівчиною народжувати разом і тому я пішов на аналізи

Доброго дня! Дуже хочемо з дівчиною народжувати разом і тому я пішов на аналізи. Здав рентген грудної клітки та мазок з носу. В мазку виявили стафілокок. Прописали Хлорофіліпт в маслі - змащувати носову порожнину декалька разів на день. Лікуюся вже 2 дні. Через тиждень іду на повторний аналіз.Дуже хочу вилікуватись і бути з моєю коханою разом, коли вона буде народжувати.На сайті народної та нетрадиційної медицини (narmed) натрапив на різні трави та відвари, але то є довге лікування. В інтернеті знайшов багато інформації, але все такої нездалої та неконкретної, що вирішив написати від себе.тому питання: чи є інші методи лікування цієї хвороби? Можливо якісь антибіотики, чи ... ну, не знаючи не буду загадувати.Дякую.

Ответы врачей 1

Специалист
Антибиотики для лечения носительства золотистого стафилококка не эффективны. Можно применить как основное лечение аэрозольную вакцину ИРС-19 и стафилококковый бактериофаг в соответствии с инструкциями по их применению.
Д-р И.Марков
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.