| 2013-10-18 17:25:40

Здравствуйте Володимир Іванович, знайшов сайт Хмельницької фармецевтичної фірми, котрі випустили препарат БІОСеСС (ПроПреСС)та ваші медичні...

Здравствуйте Володимир Іванович, знайшов сайт Хмельницької фармецевтичної фірми, котрі випустили препарат БІОСеСС (ПроПреСС)та ваші медичні висновки по ЦД та СДС, хотів би поцікавитись чи правда це і чи дійсно є позитивні результати ???Сайт не внушає довіри, хотів би від Вас, почути рекомендації. Дякую !

Ответы врачей 1

1128
Панькив Владимир Иванович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Доброго дня! БіоСЕСС є біологічно активною добавкою. Тому він використовується лише в комплексі з призначеною лікарем медикаментозною терапією. Нами спостерігався позитивний ефект при цукровому діабеті (на фоні призначення відповідних медикаментів), який проявлявся у зниженні глікемії, покращенні загального стану, посиленні імунітету. Звісно, мова не може йти про вилікування від хвороби, але короткий курс БіоСЕССу (10 днів) загалом позитивно впливає на організм.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.