| 2013-10-18 17:25:40

Здравствуйте.Уже тривалий час боляче ходити в туалет, і йде кров, печіння

Здравствуйте.Уже тривалий час боляче ходити в туалет, і йде кров, печіння. все почалося після родов.что робити? до лікаря сходити немає можливості поки. спасибі!

Ответы врачей 2

1955
Ткаченко Федот Геннадьевич
Ткаченко Федот Геннадьевич
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Проктологический центр Украины
Телефон: 8-050-3584323
Добрий день пані Вероніко. Відповідаю на Ваше запитання з деяким запізненням - був на чергуванні в клініці. Ці скарги, які ви описуєте у своєму питанні з великою ймовірністю вказують на наявність у Вас хронічної анальної тріщини. Додаткову інформацію про це захворювання та сучасні методики лікування цієї хвороби Ви можете отримати на сайті www.vrach-proctolog.com.ua. Для того щоб вилікувати це захворювання потрібен комплексний підхід, головне місце в якому займає заходи направленні на нормалізацію стільця. Спробуйте виконувати наступні рекомендації: 1) Дієта - приймайте їжу 5-7 раз на добу, вживайте достатню кількість рідини (2-3 л за добу - соки, вода, перші блюда, відвари і компоти) + сухофрукти + тушені овочі. 2) Якщо дієти буде недостатньо для нормалізації стільця, то необхідно приймати послаблюючі - наприклад можна спробувати наступні "Мукофальк" по 1п 3 рази на день + вазелінова олія по 1ст.ложці 3 рази на день під час їжі. 3) Мазь "Постерізан-форте" 2 рази на день 7 днів, далі мазь "Постерізан" 2 рази на день 21 день. 4) Для полегшення стільця користуйтесь зустрічною мікроклізмою - при виникненні позива на випорожнення ставте зустічну мікроклізму (100мл води + 100мл олії) і через 5-10 хвилин пробуйте оправляться. 5) Після дефекації підмивайте промежину теплою водою. Надіюсь, що мої рекомендації Вам допоможуть, однак очна консультація кваліфікованого проктолога Вам не завадить. З повагою Ткаченко Федот Генадійович. Здравствуйте Елена. Эти вопросы Я еще не получал. Вероятнее всего это те вопросы, вместо которых ко мне попали гинекологические вопросы. Спасибо за повторение. Вам спокойных выходных. С уважением Ткаченко Федот Геннадьевич.
684
Яцюта Андрей Александрович
Яцюта Андрей Александрович
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, бульвар Шевченко, 17, Проктологический центр Украины
Телефон: 38-050-387-40-28, 599-61-71
Думаю, що у Вас має місце анальна тріщина. Для постановки остаточного діагнозу все ж потрібен огляд. Детальна інформація про сучасні методи лікування анальних тріщин Ви можете прочитати на сайті - www.med-nice.com.ua в розділі Проктологыя. Поки спробуйте Ультрапрокт мазь 2 рази на добу - 5 днів. Якщо результату не буде - до лікаря.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.