| 2013-10-18 17:25:40

Добрий вечір. В мене холінергічна кропивниця, розпочалась вона десь приблизно 2 роки тому, я дуже...

Добрий вечір. В мене холінергічна кропивниця, розпочалась вона десь приблизно 2 роки тому, я дуже перехвилювалась. І тепер коли я нервую або стає душно, жарко, побігаю зроблю фізичні навантаження мене дуже сипить(почервоніння і набряки). Зверталась до дерматологів і вони знайшли у мене завишенні печінкові проби АЛТ і АСТ., лікувала печінку, здавала кучу аналізів і все без результату... показники впали піся прийому препарату Урсофальку. Звернулась до алерголога і вона мені без ніяких аналізів постави страшний діагноз холінергічна кропивниця, назначала транквілізатори і антигістаміні але без результату... Потім я знайшла процедуру "мембранний плазмоферез" пройшла 3 процедури стало краще але ще сипить((порадили звернутись до гомеопата але я не знаю о корого краще. Підкажіть хто що знає про мій діагноз і до кого краще звернутись? Якщо треба можу прислати фото з висипами

Ответы врачей 1

Специалист
Для гомеопата не дуже важливий конкретний діагноз (хоч звісно діагноз теж потрібний , для прогнозу динаміки захворювання), важлива причина його виникнення. Вам необхідно прийти на очний прийом до гомеопата. Але пам'ятайте, при правильному гомеопатичному лікуванні можливе загострення вашого захворювання, тож доведеться попрацювати разом з лікарем.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.