Доброго дня. Буду вельми вдячна за пораду

На модерации
Доброго дня. Буду вельми вдячна за пораду. Якщо в дюдини гормон ТТГ 5 а решту в нормі(діагноз зниж. ф-ція шитов. залози гіпотироз) призначають Ель-тироксин але в інструкції побічні ефекти випадіння волосся(АЛЕ В ЛЮДИНИ І ТАК СТРАШНО ВИПАДАЄ ВОЛОССЯ проділи стають більшими УЖЕ значна частина випала ніж було раніше)а ще як пити ці ліки то щоб взагалі не було все катастрофічно.Можна замінити іншим аналогом де не буде такий побічний ефект як алопеція.ЧИ МОЖЕ ШИТОВИДКА ДАВАТИ ТАКЕ ВИПАДІННЯ. ДУЖЕ ДЯКУЮ ЗА ВІДПОВІДЬ.