Добрий день! Моїй донечці 8 років

Есть ответ
Добрий день! Моїй донечці 8 років.Хворіє цілорічним алергічним ринітом з перших місяців життя, часті бронхіти з сильно вираженою обструкцією.Знаходимося на обліку в алерголога.На даний момент і дитини стан ремісії-вирішили пройти курс лікування у соляній камері.Здали аналіз крові-еозинофіли 12,Ig E > 1000 .У мене запитання-чи не спровокує загострення соляна камера і (розумію, що показники аналізів погані), які потрібно пройти додаткові обстеження, аналізи?.На що найперше повинні бути спрямовані мої дії?

Ответы врачей

Ярощук Лариса Борисовна

Ярощук Лариса Борисовна

Уважаемая Мария! Да, соляная камера может привести к обострению заболевания. Но в Вашей ситуации уже надо говорить о диагнозе не только ал. ринит, но и бронхиальная астма. Надо пройти обследование, подтвердить диагноз по международным стандартами подобрать правильное лечение, чтобы ребенок не чувствовал, что у него "частые бронхиты" и насморк. Можете мне перезвонить, у нас в Киеве можно все это сделать в институте бесплатно.