Доброго дня! Вже рік, як маю проблему, у мене шум у правому вусі (звук -...

Есть ответ
Доброго дня! Вже рік, як маю проблему, у мене шум у правому вусі (звук - ніби холодильник гуде). Перш за все, я звернулась до лора, пройшла аудіограму, там усе гаразд у межах вікової норми. Мене направили до невропатолога, зробила ультразвукову доплерографію судин головного мозку. Заключення "Виражений гіпертонус артерій, ангіодистоція інтрацеребральних судин. Помірний венозний застій без підвищення ВТЧ в задній черепній ямці. Кровотік в ЗСА та ВСА ламінарний. Дефіцит мозкового кровотоку в сифонах ВСА та СМА на 10-15% справа та на 15-20% зліва, в ПМА на 15-20% справа та на 20-25% зліва Хребцеві артерії - недостатній кровотік по обох на 10-15%, основна артерія - дефіцит на 15-20%, задньомозкові - ліва на 15-20%, права на 25-30%. Венозний віддік задовільний". Токож пройшла ехоенцефалоскопію. Заключення: "Легкі двосторонні дифузні зміни Дизфункція середніх структур мозку". Пройшла лікування: кавінтон, vit 5%, церебролізин, актовегін, кокарніт, нейромідін, бетагі, детралекс, седавіт... Зміни по повторному ультразвукову допплерографію судин головного мозку відмітилась позитивна динаміка, відсутність венозного застою, залишився дефіцит кровотоку в ВББ. Але шум так і не припинився. У академії медичних наук України інститут нейрохірургії я пройшла МРТ головного мозку до та після введення 15 мл "Томовіста". Заключення: " При МРТ дослідженні головного мозку в суб-супратенториальних структурах мозку вогнищевих змін не виявлено. В області хіазми, гіпофіза, шишкоподібної залози, стовбурових структурах і утвореннях ЗЧЯ, внутрішніх слухових проходах осередкової патології також не виявлено. Після введення контраст вогнищ патологічного накопичення останнього, у тому числі в області слухових проходів, не виявлено. Утворення середньої лiнiї не зміщені. шлуночки мозку не розширені, не компреміровані. Краніовертебральний прохід без патологічних змін. Розташування мигдалин мозочка звичайне. У правій гайморової пазусі - поліп діаметром до 0,7 см. У правій гайморової пазусі по верхній стінці визначається субмукозна кіста діаметром 0,7 см. Інтракраніальної осередкової патології не виявлено." Зробила знімок шиї, там виявлено загострення задніх кутів, зниження висоти дисків С4-С6, нестабільність тіл С5, С6. Пройшла курс лікування у лікаря мануальника, а також курс масажу шиї та спини. В якому напрямку далі рухатись я не знаю. Шум став значно меншим, але коли тиша, особливо ввечері або зранку, гул буває нестерпний. Буду дуже вдячна, якщо підкажете мені у чому проблема і як її позбутися. Завчасно дякую. Гарного дня!

Ответы врачей

Летючий Геннадий Иванович

Летючий Геннадий Иванович

Предлагаю записаться на консультацию к специалисту или ко мне (по телефону). Необходима дополнительная информация. Это даст возможность изменить сценарий лечения с перспективой уйти от каких либо лекарств. Такие вещи не решают на расстоянии. Не экономьте на здоровье. Для себя решите готовы ли вы приехать на консультацию в Симферополь, или Вы хотели бы пригласить консультанта к себе. У нас плотный график работы, поэтому время и место проведения консультации оговариваем заранее. Gena_Letyuchiy@mail.ru www.wow-hi.com т +380501789687 skape Lao_DzG С Уважением Геннадий Иванович

Летючий Геннадий Иванович

Летючий Геннадий Иванович

Сосудистые нарушения, причина по всей видимости в почках. Необходимо обследовать