в мене велика родимка на спині, а такох менша в зоні бюстгалтера, чи варто їх...

Есть ответ
в мене велика родимка на спині, а такох менша в зоні бюстгалтера, чи варто їх видаляти? А найголовніше чи безпечно це і не може бути ніяких поганих наслідків?

Ответы врачей

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад