Доброго дня.Моєму сину 2

Есть ответ
Доброго дня.Моєму сину 2.9 р.Вже близько 6 місяців він себе поводить дуже неадекватно і агресивно.Водили до психолога з підозрою на аутизм, так як зовнішні ознаки присутні:махає як птах руками, коли чогось дуже хоче або радіє, були ситуації коли бив себе по обличчю, не повторює за нами ні мімки, ні фраз, тому не говорить,лише окремі слова і то лише ті, які йому подобається.Чи можливо повязати його агресію з можливим діагнозом аутизм? Були моменти коли 2 місяця підряд після прогулянки він нас бив без причинно, день в день. За цей час я двічі зривалась не витримуючи його тиску і била його, але це його зовсім не стримує, в нього немає відчуття самозбереження.Коли я йому зробила боляче і наказала не виходити з кімнати, він 2 години підряд виходив і кожного разу отримуючи по сідниці.Я вже сама в стані стресу і апатії, бо відчуваю себе безпорадною і слабкою.Він заставляє мене робити те,що хоче він.Спочатку емоційно виводить зі стану рівноваги, поки я не здаюсь йому. Любить,щоб коли він пісяє, пісюн тримала саме я, хоча сам все вміє, якщо я відмовляюсь,то він стримує себе в мочеспусканні до 15 хв, страждає від цього, але вперто наполягає на своєму.Хоче,щоб я з поруч нього спала, якщо відмовляюсь,то 3 години може істерити, поки я не піддамся.Що робити.Я у відчаї,тому що благання, розмови, крики, фізичні впливи на нього не діють????????????

Ответы врачей

Летючий Геннадий Иванович

Летючий Геннадий Иванович

Предлагаю записаться на консультацию к специалисту или ко мне (по телефону). Необходима дополнительная информация. Это даст возможность изменить сценарий лечения с перспективой уйти от каких либо лекарств. Такие вещи не решают на расстоянии. Не экономьте на здоровье. Для себя решите готовы ли вы приехать на консультацию в Симферополь, или Вы хотели бы пригласить консультанта к себе. У нас плотный график работы, поэтому время и место проведения консультации оговариваем заранее. Gena_Letyuchiy@mail.ru www.wow-hi.com т +380501789687 skape Lao_DzG С Уважением Геннадий Иванович

Летючий Геннадий Иванович

Летючий Геннадий Иванович

рекомендация врача всегда конкретна и для исключения ошибки врач должен хотя бы опросить и осмотреть пациента. поэтому предлагаю записаться на консультацию к специалисту или ко мне (ведь Вы ко мне обратились, по телефону). Необходима дополнительная информация. Это даст возможность изменить сценарий лечения с перспективой уйти от каких либо лекарств и устранению нарушений. Gena_Letyuchiy@mail.ru www.wow-hi.com т +380501789687 skape Lao_DzG С Уважением Геннадий Иванович

Мидько Андрей Анатольевич

Мидько Андрей Анатольевич

Потрібна консультація психіатра віч на віч. Аутізм-надто серйозній діагноз, щоб вдовольнитися консультацією психолога. Агресія потрєбує медікаментозноі корекці, наприклад.