| 2013-10-18 17:25:40

ДОБРОГО ДНЯ . ЧОЛОВІК НА ДНЯХ БУВ В УРОЛОГА

ДОБРОГО ДНЯ . ЧОЛОВІК НА ДНЯХ БУВ В УРОЛОГА. МАЄ ПРОБЛЕМИ З НИРКАМИ. ХРОНІЧНИЙ ПІЄЛОНЕФРИТ І КАМЕНІ В НИРКАХ. ОДИН КАМІНЬ РОЗДРОБИЛИ ІНШИЙ ЩЕ НІ. ЙОМУ ЗАРАЗОМ ПОДИВИЛИСЬ ПРОСТАТУ НА УЗІ. НАПИСАЛИ ХРОНІЧНИЙ ПРОСТАТИТ. ПІШОВ ДО УРОЛОГА І ТОЙ ПОЩУПАВ І СКАЗАВ ЩО ДУЖЕ УЩІЛЬНЕНА ПРОСТАТА. СКАЗАВ ЩО ДУЖЕ УЩІЛЬНЕНА ПРОСТАТА ТІЛЬКИ В ОДНОМУ ВИПАДКУ(ОНКО). СКАЖІТЬ БУДЬ-ЛАСКА ЩО НАМ РОБИТИ. Я ВЖЕ НЕ МОЖУ СОБІ МІСЦЯ ЗНАЙТИ.

Ответы врачей 1

Специалист
На даний час онкоурологічна патологія досить розповсюджена. Рак передміхурової залози досить успішно лікується (є оперативні втручання в залежності від стадії та гормонотерапія). Щоб поточнити діагноз рекомендовано зробити: 1) аналіз крові на PSA; 2) прицільну біопсію підозрілих зон передміхурової залози під контролем УЗД; 3) решту досліджень виконують після встановленого діагнозу. Як що данний діагноз буде встановлено, то це не вирок, з цим можно боротися (є оперативні втручання в залежності від стадії та гормонотерапія). Прогноз терміну життя при даному діагнозі досить благоприемний.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.