Доброго дня. Моїй бабусі 74 роки

Доброго дня. Моїй бабусі 74 роки. Вже близько 4-ох років вона живе з підвищеним тиском. Максимальна позначка на тонометрі 280 зафіксована в березні цього року. До 250 тиск в неї підіймається регуярно. Кожні півроку прокапується в лікарні. Та вона з цим живе ще й правнука нянчить. Але з 1 серпня бабуся поводить себе дивно. Вона почала блукати, забувати, не знаходити те, що лежить на видному місці. З 8 серпня поклали її лікарню, в терепію, виписали її 16го і сказали, що за місяць така поведінка в неї пройде. Скажіть, будь-ласка, чи це правда? Чи не втрачаємо ми час, чекаючи на поліпшення стану? Зарання вдячна за відповідь.

Ответы врачей 1

Специалист
Здравствуйте.Возможно,у вашей бабушки прогрессируют симптомы болезни Альцгеймера,по простому старческое слабоумие.И высокое давление здесь вероятно сыграло не последнюю роль.Странно что у нее инсульта нет на таком давлении.Хотя это могут быть и симптомы инсульта.Обследуйтесь у невропатолога
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.