| 2013-10-18 17:25:40

Заікаюсь з дитинства. В результаті комплекси, які призвели до відсутності дівчини

Заікаюсь з дитинства. В результаті комплекси, які призвели до відсутності дівчини. Я ще взагалі не зустрічався з дівчиною (мені 24). Що призвело до того що деколи, коли думаю про відсутність дівчини в моєму житті, з'являється депресія. А депресія спричиняє появу іпохондрії (коли почую чи прочитаю про якусь хворобу, то з'являється страх, та можу відчувати симпоти на собі. Хотілося б отримати допомогу психотерапевта: позбутись комплексів, повиганяти "тарганів", та почати нормально говорити (я вважаю що заікання моє це психологічне) щоби почати жити повноцінним життям.

Ответы врачей 1

403
Коляда Елена Юрьевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика (включая онлайн-практику)
Телефон: 096 153 21 96
Доброго дня, Вам потрібно звернутися до психотерапевта і пройти психотерапію. Ви можете знайти психотерапевта, наприклад, за цим посиланням http://usp.lviv.ua/?lang=ua&modul=map&id=lviv або пишыть на пошту - когось порекомендую.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.