Мастопатия

Мені 35 років. Народила і годувала грудьми трьох дітей. Останню дитину годувала 1 рік і 8 місяців. Після цього пройшоло 2 роки. В даний час відчуваю болі в правій молочній залозі, біль іноді віддає в руку. УЗД молочних залоз від 01.10.2013 року. Молочні залози зрілі. Співвідношення залозистої та жирової тканини 1:1. В правій молочній залозі в проекції залозистої тканини проглядаються дрібні поодинокі кісти діаметром 3-6 мм що знаходяться в секторах XII,XI,X,IX,VI відповідно усі дають дорзальне ехопідсилення сигналу. Ліва молочна залоза вогнищевих та дифузних включень не виявлено. Регіональні лімфовузли не збільшені. Ретромарний простір б/о. На консультації в мамолога лікар сказав, що потрібно оперувати. Була на консультації у другого лікаря. Призначив пити Маммолептин 2 кап.3 рази на день, вітамін Е по 200 2 рази на день і Мастогран по 5 гр. 1 раз на день. У даний момент у мене затримка місячних вже 33 день (мій цикл в основному був 25-28 днів). Тест на вагітність негативний. Прийом цих препаратів міг спровокувати затримку і що мені робити.

Ответы врачей 1

Специалист
К операции на данном этапе нет показаний. Рекомендована консультация гинеколога-эндокринолога, УЗИ молочных желез через 3 месяца.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.