липома - жировик

Есть ответ
Доброго вечора Владимир, в мене проблема - на долоні правої руки зявилися наріст - не величкий жировик. І я бачу, що він помаленьку росте. Ходив до хірургів - казали потрібно удаляти - робити операцію. Але я хочу перед тим добре обстежитися, щоб після операції рука фонкцінувала і не було труднощів всяких. Де можна у Львові зробити професійне обстеження. Буду дуже вдячний, якщо ви мені щось порадите в моїй проблемі. Дякую!)

Ответы врачей

Иващенко Владимир Евгеньевич

Иващенко Владимир Евгеньевич

Добрий вечір Андрій. Я, взагалі-то, працюю у Києві. Хоча і Львів - моє друге улюблене місто. Бажано проконсультуватись і у травматолога. Це може бути гігрома - це травматологічна хвороба і лікується консервативно. Можна зробити ультразвукове обстеження утвору. Нарешті, зробити пункційну (голкову) біопсію - але її результативність невелика. Радикальне лікування - операція - вона ж і найкраща діагностика. Досвідчений хірург або травматолог виконає її без якихось ускладнень. Головне дотримуватись його рекомендацій та профілактично по-приймати антибіотики. На жаль не знаю який заклад порадити саме у Львові. У Києві такі заклади я знаю. Якщо утвір росте, раджу не затягувати консервативне лікування.

Иващенко Владимир Евгеньевич

Иващенко Владимир Евгеньевич

Ответ (2013-11-13 20:09:52): Добрий вечір Андрій. Я, взагалі-то, працюю у Києві. Хоча і Львів - моє друге улюблене місто. Бажано проконсультуватись і у травматолога. Це може бути гігрома - це травматологічна хвороба і лікується консервативно. Можна зробити ультразвукове обстеження утвору. Нарешті, зробити пункційну (голкову) біопсію - але її результативність невелика. Радикальне лікування - операція - вона ж і найкраща діагностика. Досвідчений хірург або травматолог виконає її без якихось ускладнень. Головне дотримуватись його рекомендацій та профілактично по-приймати антибіотики. На жаль не знаю який заклад порадити саме у Львові. У Києві такі заклади я знаю. Якщо утвір росте, раджу не затягувати консервативне лікування.

Иващенко Владимир Евгеньевич

Иващенко Владимир Евгеньевич

Добрий вечір Андрій. Я, взагалі-то, працюю у Києві. Хоча і Львів - моє друге улюблене місто. Бажано проконсультуватись і у травматолога. Це може бути гігрома - це травматологічна хвороба і лікується консервативно. Можна зробити ультразвукове обстеження утвору. Нарешті, зробити пункційну (голкову) біопсію - але її результативність невелика. Радикальне лікування - операція - вона ж і найкраща діагностика. Досвідчений хірург або травматолог виконає її без якихось ускладнень. Головне дотримуватись його рекомендацій та профілактично по-приймати антибіотики. На жаль не знаю який заклад порадити саме у Львові. У Києві такі заклади я знаю. Якщо утвір росте, раджу не затягувати консервативне лікування.