xavier | 2013-12-04 15:15:51

Консультация

Добрий день. Мені 20 років. З не давнього часу під час дефекації у мене остається світла кров на туалетній папері і так же інколи виникає біль в анальному проході. Є підозра, що це геморой. Якщо це геморой то як його вилікувати?

Ответы врачей 1

1955
Ткаченко Федот Геннадьевич
Ткаченко Федот Геннадьевич
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Проктологический центр Украины
Телефон: 8-050-3584323
Добрий день. Такі симптоми насправді найбільш притаманні такому захворюванню, як хронічний геморой. В даний час спробуйти поприймати наступне: 1) "Детралекс" або "Нормовен" по 2к 1 раз в день 1-2 місяці. 2) Мазь або свічки "Проктоглівенол" по 1св 2 рази на день 4 тижні. 3) Підмивайти промежину прохолодною водою 2-3 рази на день по типу "біде". 4) Дієта - виключити гостру та солену їжу, алкоголь. Буду радий, якщо мої рекомендації Вам допоможуть, однак все ж оптимально буде якщо Вас проконсультує кваліфікований проктолог. З повагою Ткаченко Федот Генадійович.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.