Венеричні бородавки

Есть ответ
Добрий вечір. В мене вже тривалий час венеричні бородавки. Паралельно з їх появою я спостерігав в себе погіршення ерекції, останнім часом стало зовсім погано. Чи можуть бородавки бути причиною зниження ерекції?

Ответы врачей

Чумак Александр Анатольевич

Чумак Александр Анатольевич

Безпосереднього не можуть . Проте, можлива,так звана, психогенна еректильна дисфункція (коли, хвилюючись з приводу бородавок, у вас погіршується ерекція). Зверніться до уролога (чи дерматовенеролога) для дообстеження (наявність бородавок не виключає наявності паралельно інших інфекцій з таким же механізмом передачі , але без самостійних симптомів) та лікування.

Андреев Андрей Александрович

Андреев Андрей Александрович

Сами по себе не могут

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад