Фіброзна-кізтозна мастопатія і ЄКО

Есть ответ
Добрий день! Мені 29 років у мене по УЗІ "Фіброзно - кістозна мастопатія - два анэхогенних утворення з чітким рівним контуром розміром ліва молочна залоза розміром 0,43*0,28см і 0,71*0,50см та права 1,19*0,65 см і 0,49*0,41см, лікування не проходила, планую робити ЄКО. Проконсультуйте, будь ласка, чи можна мені робити ЄКО і які наслідки можуть бути після ЄКО щодо мастопатії??? Дякую.

Ответы врачей

Белявский Василий Владимирович

Белявский Василий Владимирович

Вам спочатку потрібно пролікувати молочні залози, а потім займатись ЕКО, бо в разі вагітності усе це збільшиться в рази в молочних залозах.