Светлана | 2014-02-17 12:28:16

Турбує висип на шкірі.

Доброго дня. Турбує висип на шкірі під руками у вигляді пятен. Щодалі вони розповсюджуються у вигляді прищів. Супроводжується зудом. Раніше вже було таке, але не так багато. Випивався Лоратадин або Діазолін і сходило, тепер ні. Робота пов"язана з фарбою та деревиною. Допоможіть, що робити?

Ответы врачей 2

Специалист
Это может быть действительно аллергическая реакция, а может быть грибковое поражение кожи. Без осмотра назначить Вам правильное лечение невозможно. Нужна очная консультация дерматолога, возможно проведение лабораторных исследований! Не откладывайте визит к врачу.
108
Николаева Зоя Ахмедовна
Николаева Зоя Ахмедовна
дерматолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул.Днепровская набережная, 23, Центр эстетической медицины "Goravsky"
Телефон: 8044 220 47 17
Доброго дня! Звичайно, Ви повинні пройти ретельне обстеження, для того щоб визначитися з діагнозом. Якщо ж це дійсно реакція на фарбу, то необхідно змінювати напрямок діяльності, бо це буде постійно. Для початку рекомендую прийом еріусу по 1т. - 10 днів. Для місцевого застосування. використовуйте емульсію адвантан - 1р. на день. Якщо за 5 днів не буде позитивною динаміки - йдіть на консультацію до найближчего дерматолога. Будьте здорові!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.