добрий день.допоможіть

Есть ответ
я лікувалась тержинаном,дистрептаза,диклоберн 10 днів,а за 7 днів до місячних був незахищений секс.місячних вже немає 4 дні це може бути вагітність.

Ответы врачей

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

Доброго ранку! В принципі завагітніти від статевого акту за 7 днів до місячних Ви не могли. Однак раджу здати кров на ХГЛ, щоб виключити або підтвердити факт вагітності. Якщо вагітності не буде, тоді потрібно пройти УЗД органів малого тазу для встановлення причини затримки.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад