Ектопія шийки матки (частина 2)

Есть ответ
Дякую за відповідь на попереднє питання. Сьогодні була у гінеколога (у приватній клініці), здала аналізи. Лікар показала мені мою ерозію - вона невеликих розмірів. Гінеколог сказала, що моя вроджена ерозія сама ні в якому разі не пройде, що її слід лікувати. Інші ж лікарі, і Ви у їх числі, не наполягаєте на скорому лікуванні. Я розгублена. Не хочеться безпідставно викидати 1000 з хвостом за лікування, якого я не потребую. Кому вірити? Невже моя лікарка просто хоче "викачати" з мене гроші?

Ответы врачей

Иванников Вячеслав Александрович

Иванников Вячеслав Александрович

Требуется обледование и лечение.