рак слепой кишки

Есть ответ
Дорый день!Помогите пожалуйста,проконсультируйте меня по выписке из больницы моего папы.Очень пережываю(сахар подымается,я инсулинзависимая5 лет,мне 29 лет,у меня дочь 4 года,а у меня только пережывания за отца)Напишите Ваше мнение об диагнозе,может посоветуете что дальше делать,какой Вы видите прогноз и надо ли химиотерапию.Заранее спасибо.Хворий: 17.06.1954 року. Поступив: 01.04.2014р. Виписаний: 11.04.2014р. Діагноз: Аденокарцинома сліпої кишки. Т4И0М0 Анемія сер.ст.важкості Об’єктивно: заг.стан задовільний,шкіра та видимі слизові блідо-рожеві,в легенях дихання везикулярне хрипів нема,серцеві тони звучні діяльність ритмічна АТ 150-/100 мм рт.ст.,пульс 68-уд./хв. ,живіт при пальпації м’який,здутий.Печінка-не пальпується.Селезінка-не пальпується.Гази не відходять.Стілець кал з домішками крові.Нирки в нормі. Додаткові методи обстеження та консультації спеціалістів: УЗД-вогнещевий утворів печінки не виявлено,мінімально ущільнена.Нирки без змін.ФКС-пухлина сліпої кишки. Лабораторні дані: ЗАК: Hb 80 г/л; Er 2.9 T/л; L 4,8 Г/л; ШОЕ-58 мм/год. ЗАС: плоск.++: лейк- 2-3 – в п/з; еритроцити змін.-2-3 в п/з, слиз.++; Біохімія крові: білірубін 9.8. мМоль/л; трансаміназа 13 мМоль/год.*л; тімолова пр.. 0.85- SH; сечовина 6.6-. мМоль/л; білок 77.г/л; К-3.4.мМоль/л; Na 139-мМоль/л; Cl-121мМоь/л. Цукор крові-4.6 мМоль/л. Група крові: О-(1) Rh(+) позитив. Спірометрія 54-% норми. Гістологія – темноклітинна аденокарцинома проростає всю стінку; HBsAg- не виявлено.РМП з Ад (р.) – відємне. Лікування 03.04.2014р. – лапаротомія, правобічна геміколектомія.Інфузійна терапія. Рекомендації: нагляд онколога. Очень надеюсь на Ваш ответ.

Ответы врачей

Бондарук Ольга Сергеевна

Бондарук Ольга Сергеевна

Если не делали до операции, то необходимо сделать сейчас КТ с внутривенным усилением органов грудной и брюшной полости, малого таза. Показана послеоперационная химиотерапия