uchyk2009 | 2014-04-29 16:02:22

проблеми із зачаттям

у мене таке питання, нам з дружиною по 33 роки, ми живемо вже майже 12 років разом в нас є хлопчик 11 років, 8 років назад дружина робила аборт наслідків після нього не було, потім 4 роки носила срібну спіраль, а от вже 3 роки ми пробуємо зачати дитину і в нас нічого не виходить ми звертались до лікаря здавали аналізи виявилось що в дружини гормональний збій, підвищений тестостерон, був призначили Джаз + вона пила його рік, потім здала повторно аналіз гормони були в нормі (перестала пити Джаж + 3 місяці назад) але завагітніти все рівно не виходить, лікар гінеколог каже що все впорядку має завагітніти але нічого, тут старі люди кажуть що ми звикли один до одного і радять її нехай дружина сходить пару раз на ліво потім точно завагітніє, так от питання чи дійсно це може бути реальністю і цей метод може спрацювати?, адже ми залишаємось вірні один одному і не дуже хотілось йти на таке, але за ради дитини готові майже на все. Дякую.

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня! Ви є сучасною людиною і маєте розуміти, що "поради старших людей", як мінімум, не коректні. Існує таке поняття як вторинне безпліддя. Раджу в першу чергу дружині перевірити прохідність маткових труб методом метросальпінгографії (рентген труб) та провести фолікулометрію. Від цих результатів можна буде відштовхуватися в подальшій стратегії лікування.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.