урогенітальні інфекції

На модерации
Доброго дня! я вже задавала Вам питання :"Доброго дня! Скажіть будь-ласка, чи варто лікувати уреаплазму парвум, якщо ніяких скарг немає. В мазку на флору лейкоцити до 40. Які можуть бути наслідки? Дякую" Ваша відповідь "Доброго дня! Ви проходили огляд гінеколога з мазками на флору та цитологію? Кольпоскопію проходили? Лейкоцитоз може бути спровокований ерозією шийки матки, наприклад. Уреаплазма є умовно-патогенною мікрофлорою та лікуванню підлягає тільки в окремих випадках. І ще нюанс - яким методом вона була у Вас виявлена?" Проходила огляд у гінеколога без кольпоскопії. Умазку на цитологію лейкоцитоз, дріжджові гриби, ІІ ступінь чистоти. Уреаплазма парвум виявлена методом ПЦР. Виділення прозорі, без запаху, але в більшій кількості ніж звичайно.