Доброго дня.Питання таке

Есть ответ
Доброго дня.Питання таке. У мене місячні останні почались на тиждень раніше ніж очікувалось. По відчуттях нічого особливого, як пересічні місячні. На 4 день місячних ми з чоловіком спробували зайнятись сексом, але не вийшло, бо був певний дискомфорт. Ми взагалі не практикуємо цього, але іноді трапляється. Справа не в тому. Сьогодні уже 6 день і як правило в цей день уже зовсім маже, майже нічого не залишається. Але ще вчора я побачила, що кров капнула декількома краплями (а не тянучими "соплями" як у мене буває), а витираючись після туалету я помітила, що залишки крові на папері мають коричневуватий колір.. Я читала, що такою є кров не менструальна, а звичайна, коли звертається.У мене колись знайшли ерозію шийки. Після пологів і лікування у гомеопата сказали що вона покращилась і стала схожою на псевдоерозію.. Тепер я думаю:чи це кровотеча?якщо кровотеча, то чому?А може це просто останній день місячних такий?І що власне робити далі? Дослиджуватись - що, як і де?Дуже вдячна.Не знаю, може сумбурно, але пишу так як є.Пишу і відчуваю дискомфорт в районі низу живота (матка?)Пологи одні (2 роки 8 місяців), вагітність одна, на 6 тижні загроза переривання, цикл 30-32 дні. Наче все з історії.

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

В 30% жінок болі в районі яйників є м"язево-лігаментного пожодження, тобто не мають ніякого зв"язку з статевими органами.
Дисплазія, особливо легку, під час вагітності не діагностують, так як в цей час у жінки спостерігаються різноманітні зміни.
Ановуляція - це не є рідкісне явище в житті сучасних жінок, і в нормі зустрічається у кожної жінки, проте в певній кількості на протязі року. У молодих жінок повинно бути не більше 1-2 ановуляторних цикла в рік, у середнього віку - 2-4, у жінок старше 35 років таких циклів може бути 3-5 в рік і більше.
Перевірте дієту та роботу кишечника, а також сечу на наявність солей.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Мушу вас розчарувати про ерозію, бо власне кажучи, у вас і була псевдоерозія, яка не потребувала лікування скорше всього. Про це читайте детально в розділі Лікар для Профі, Гінекологія.
У вас міг бути ановуляторний цикл, що трапляється в нашому жіночому житті не так рідко. Робити нічого не потрібно. Просто зачекати тиждень-два. Якщо будуть проблеми, то зробити УЗІ та відвідати лікаря. Потрібно також обстежити шийку матки на предмет дисплазії.