serra | 2014-07-02 10:57:17

Молочниця. Як її позбутися?

Добрий день! Я приймаю 19день регулон+верошпірон (з 16-25дц) для лікування фолікулярної кісти, на протязі тижня температура тримається 37.0- 37.2. А вчора появився легенький свербіж,печіння,біло-жовті густі виділення,це все приносить дискомфорт.Можливо це молочниця?до лікарки потрапити незможу ближчим часом так як та у відпустці до 07.07,а там мають бути місячні на відміні регулону.Чим можна мені зарадити,щоб полегшити симптоми і незашкодити ще більше? Дякую!

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня! Скоріше за усе це дійсно кандидоз (молочниця), що перед менструацією має здатність загострюватися. Раджу Вам прийняти препарат флуконазола 150 (дифлюзол або дифлюкан, або ін.) внутрішньо 1 раз. В перший день місячних прийом можна повторити. Якщо після закінчення місячних симптоматика збережеться, тоді зовні статеві органи можна змащувати клотримазоловим кремом, а вагінально взяти клотримазолові свічі (або інші з протигрибковою дією).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.