roman123112 | 2014-07-03 22:06:35

УЗД

Доброго вечора. Прошу дати відповідь на це запитання: у мене дружина на 26 тижні вагітності стоїть на обліку в ЖК, на 23 тижні робила 2-ге УЗД. Зараз виникла необхідність перевестись на облік ЖК в іншу область, де від нас вимагають зробити повторне УЗД, щоб пересвідчитись чи все впорядку. Чи можна так часто робити діагностику? Чи це не зашкодить дитині?( Дружина раніше мала проблеми із здоров'ям, у звязку із аварією на ЧАЕС, у неї видалили лівий яєчник і раніше лікарі де вона лікувалася рекомендували не робити часто УЗД)

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго ранку, Романе! Проведення УЗД не є шкідливим для плода, т.к. проводиться на сучасних апаратах. Однак всі аналізи, проведені навіть в іншому місті, є дійсними в ЖК в будь-якій точці України. Якщо жодних проблем немає, дружина почувається нормально, то вона має повне право відмовитися під проходження додаткового обстеження.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.