Тиреотропний гормон

Есть ответ
Доброго дня !10 років приймала еутирокс , L-тероксин . З 1 травня самостійно відмовилася , вчорашні аналізи - Тиреотропний гормон-9,807, Тироксин вільний-0,89,Антитiла до тиреопероксидази- 392,00. Після відмови стан покращився , зараз - просто жах ! Сильна втома , напівсонний стан , ломка по всьому тілі . Наскільки розумію - треба відновлювати вживання гормонів . Але як покращити загальний стан?

Ответы врачей

Кирилюк Екатерина Николаевна

Кирилюк Екатерина Николаевна

Доброго дня! Вам обов'язково потрібно відновити прийом л тироксину. Чим швидче Ви почнете прийом препарату,тим швидче покращиться Ваш стан Через 1.5 міс після початку прийому препарату зробити контроль ТТГ' Т4 в