лікування кокової флори при вагітностії

Есть ответ
Доброго дня! В мене 16 тиждень вагітності, виявлено молочницю і помірно кокову флору(виділення рясні, жовтуватого кольору). Призначили клотримазол свічки і мазь. Чи можна його приймати при вагітності, чи може краще прийняти флуомізин? Дякую.

Ответы врачей

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

Доброго ранку! Клотримазол можна приймати на Вашому терміні, тому краще дотримуватися рекомендацій лікуючого лікаря.