pilipenkoo | 2014-07-25 17:36:28

Дискомфорт, біль при мочеспусканні

Доброго дня, проблема такого характеру: дискомфорт, біль при мочеспусканні. Робив узі нирок та мазок на усі венеричні захворювання+ бак посів. (с узі все в нормі) Мазок показав що в мене є інфекція Mycoplasma genitalium, та бак посів на микрофлору (урогeн.) + антибиотикограмма: Staphylococcus epidermidis 10^3 КОЕ/мл. Staphylococcus epidermidis - мікроорганізм який нормально живе на слизистій облочці та кожі. С такими результатами я пішов до лікаря с попереднім діагнозом уретит. Мені прописали 10 таб. Золев 500. (я попросив прописати мені антибіотик який був би не дужий сильний тому що у мене порок серця ). Лікар сказав аби я після місяця як я пропив ці таб. зробив повторний мазок на ту інфекцію. Але я після місяця все одно маю маленький дискомфорт, частіше зранку та іноді в вечері. Я розумію робити мазок коли я зовсім би нічого не відчував, а тут все ж навпаки. Можливо треба пропити ще якісь препарати. Спасибі.

Ответы врачей 1

1071
Чумак Александр Анатольевич
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Место работы: КНП «КДЦ» Шевченковского района г. Киева, филиал №3, ул. Рижская, 1 ( м. Дорогожичи).
Телефон: Телефон: ( для сообщений) 099-500-09-09 Сайт: chumakurolog.com
Через місяць після лікування радив би здати двохстаканну пробу сечі (початок першого вранішнього сечовипускання - проба №1, кінець цього ж сечовипускання -№2, бакпосів матеріалу на мікрофлору (в залежності від рівня запалення) ,ПЦР на Mycoplasma genitalium, секрет простати. По результатм консультація лікуючого лікаря.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.