Які будуть наслідки після операції на голові

Есть ответ
В мого чоловіка кістозне утворення в лівій тімяній долі голови. Бувають епілептичні напади2-3 рази на рік. Головні болі. Спутаність в пространстві іноді, обморочні стани. Вона в нього вже 6років. Змін на3 мрт небуло. Після операції небуде хуже? Чи краще не робити? Епілепттчні напади пройдуть. Які шанст

Ответы врачей

Карасёв Сергей Александрович

Карасёв Сергей Александрович

Надо сделать ЭЭГ, если подтверждается раздражение коры кистей, надо оперировать, тогда припадки пройдут

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад