fitnes | 2014-07-28 19:06:45

Високий ДГТ

Доброго дня. Чи не могли б ви прокоментувати мої аналізи: Пролактин: 15.36 нг/мл. Норма: Мужчины: 4.04 - 15.2 Естрадіол (E2):49.44 пг/мл. Норма. Мужчины: 7.63- 42.6 Дигідротестостерон: 2382.6 пг/мл. Норма: Мужчины: 250.0 - 990.0 Я мущина і мені 25 років. 2 тижні тому здавав гормонаьні аналізи для себе в спортивних цілях. Всі аналізи були в нормі окрім трьох вище вказаних. Півтори тижня часу утримувався від тренувань та статевого акту і повторно здав аналізи на три гормони, котрі перевищували норму. Результат зверху. Більше всього мене бентежить чому такий високий рівень ДГТ. До слова займаюся серйозно силовим видом спорту, стероїди ні разу не приймав. Пів року назад для профілактики робив УЗД внутрішніх органів, все в порядку, тільки трішечки збільшена права доля щитовидки (п’ю альбу для внормування). Простата в нормі, статеве життя в нормі, сечевипускання в нормі, голова не болить, тиск в нормі і взагалі почуваю себе прекрасно. Хотів прийняти легкий курс стероїдів вперше в житті, але тепер вагаюся через високий ДГТ. Яка може бути причина такого високго рівня чи це норма для спортсменів і що взагалі порадите робити? Дуже дякую.

Ответы врачей 1

508
Кирилюк Екатерина Николаевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Медицинская сеть «Добробут»
Телефон: 044 495 2 888
Здраствуйте! Стероиды точно принимать не нужно. Вам нужно сделать УЗи надпочечников.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.