Травмування шкіри при манікюрі

На модерации
Доброго дня. При манікюрі порізали шкіру до крові. Іструмент перед моїм візитом обробляли препаратом 'БіоЛонг' (за словами майстра). Питання: 1) чи великий ризик заразитись гепатитом 'в' та 'с'? 2) Через який час після травми можна робити аналізи на гепатит? 3) Які аналізи слід робити?

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад