mik | 2014-08-10 21:31:39

Спермограма

Доброго дня. Дуже сподіваюсь на вашу допомогу. Ми з дружиною планували дитинку один рік, жінка здорова. Ми здали спермограму. Кількість 7.0. Колір сірувато-молочний. Запах кВ. Каштану. Консистенція розрідження 25хв. Вязкість 0.1см. Реакція ph 8.0. Кількість в 1мл поодинокі кількість в еякулянті поодинокі. Активнорухливих 100%. Живі 100% З нормальною морфологіею 100% лейкоцити на 1/з п/зору зерна ліпідіа небагато. Кристали Бетхера ,шаруваті тільця, слиз відсутні. Підскажіть що можна зробити і чи є у нас шанс на дитинку. Нам порадили турібестан чи поможе він нам? Дякую за відповідь?

Ответы врачей 1

245
Лысенко Николай Николаевич
Лысенко Николай Николаевич
уролог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул.Ю. Коцюбинского 9а, корп 2, каб 317 (3этаж), Институт Урологии НАМН Украины
Добрий день! У Вас гарантовано буде дитина. Але ми беремо до уваги, якщо є зміни в спермограммі, по стандартам МОЗ, ще 2-3 спермограмми виконані з проміжком 2 неділі. Тоді буде реальна картина фертильності сперми. Додатково треба обстежити простату (секрет простати) для виключення простатиту, бо дуже мало лецитинових зерен. Тел 067-505-30-31 Микола Миколайович.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.