mariannalviv | 2014-08-12 14:55:26

Добрий День

останні декілька місяців 3-4 не було менструації, хіба що виділення темні (типу ментсруація але в малій кількості ) ...(але зараз вже почалась). При цьому вже близько пів року раз в 1 або в 2 місяці мені стає дуже погано, болить голова та живіт, нудота, рвота, симптоми типу отравлення, пю Кетанов, інколи допомагає, а буває що протягом дня жодна таблетка не допомагає. + останнім часом просинаюсь і дуже болить спина, плечі, трішки нудить, потемніння в очах, проходить аж через пів години. мені 18, вага дуже міняється, 38-42 кг. ріст 1.63. це може бути анорексія ? що це?

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня, Маріанна! В який період Вам стає погано - в період місячних, овуляції чи ін. причини? Віртуально робити висновки складно. В першу чергу Вам потрібно пройти УЗД органів малого тазу після закінчення місячних.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.