unk2002 | 2014-08-13 18:17:36

воспалительный тип мазка (атипичные клетки)

Добрый день. сдала мазок на атип. клетки и бакпосев уроген. получила результат на атип. клетки с заключением: тип II воспалительный тип мазка. ниже детализация от лаборатории. мне 34 года. не рожала. ИППП нет. проверялась. что означает воспалител. тип мазка? спасибо! PS возможно, стоит Вам перевести на рус? ТОЧКА 1 ВАГІНАЛЬНА ЧАСТИНА ШИЙКИ МАТКИ Епітелій Клітини плаского епітелію у великій кількості, розташовані окремо, групами та пластами. Представлені переважно клітинами поверхневого шару епітелію. Клітини проміжного шару в незначній кількості, розташовані окремо та групами. Клітини залозистого епітелію відсутні. Лейкоцити - 5-10 в п/з. Еритроцити - не виявлені ТОЧКА 2 СЛИЗОВА КАНАЛА ШИЙКИ МАТКИ / Cervix Епітелій Клітини плаского епітелію в помірній кількості, розташовані окремо, групами та невеликими пластами.Представлені переважно клітинами проміжного шару епітелію. Клітини поверхневого та парабазального шарів в незначній кількості, розташовані окремо та групами.Клітини залозистого епітелію в помірній кількості, розташовані окремо, групами і невеликими пластами. Частина клітин у вигляді «голих» ядер. Лейкоцити вкривають все поле зору Еритроцити - 5-10 в п/з.

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Здравствуйте! Ничего критичного у Вас нет, не переживайте. У Вас небольшой воспалительный процесс на шейке матки. Обратитесь к гинекологу для назначения местной противовоспалительной терапии.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.