tinchuk11 | 2014-09-01 09:23:38

свирбіж статевих органів

Доброго дня! у мене така проблема: 6-7 місяців назад в мене виник свирбіж "на губах" статевого органу, який тривав 1 місяць, і коли я звернулася до лікаря - він мені приписав "рекутан" - сприцювання, мератин-комбі свічки і мірамістин мазь, тоді свирбіж зник. 22 серпня в мене почалась менструація, а мала початись 20 серпня, і цих три дні (20-21-22) я носила одну і туж саму прокладкуі не змінювала, а десь пару днів перед менструацією в нас з чоловіком був статевий акт без презирватива, а після місячних в мене знов зявився той свирбіж, який був 6-7 місяців назад. І я незнаю від чого він виник чи від того, що я носила прокладку і не змінювала її, чи від статевого контакту з чоловіком без презирватива??? і що робити, щоб той свирбіж зник???

Ответы врачей 1

174
Бабенко Оксана Михайловна
Бабенко Оксана Михайловна
репродуктолог, акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ "Мать и дитя"
Телефон: 0978794838
Скорее всего у Вас обостряется молочница. Надо найти ее причину (повышенный сазар крови, гормональные нарушения и т.п.)
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.