tinchuk11 | 2014-09-02 10:56:44

суха шкіра на руці

Доброго дня. Скажіть, будьласка, в мене виникла проблема 2-2,5 роки назад. в мене на правій руці суха шкіра на долоні і між пальцями, я думаю, що вона від того що я помила душуву ванну мийними засобами. я була в лікарів, користувалася всім, що мені виписували. спочатку я замічала, що сухість зникає, але через деякий час знов зявляється, таке враження, що ті гелі, креми, мазі тільки зволожують а не лікують. мені по-суті ніхто не пояснив, що це в мене. я думаю, що це грибок. мене не болить і не свирбить, але інколи настільки сухе,що аж тріскає і тоді болить, але я зволожую кремом щоб не боліло. що мені робити? я хочу що воно в мене вилікувалось повністю і щоб ніколи не туибувало.

Ответы врачей 2

488
Васлаух Игорь Витальевич
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г.Киев, Украина, Медицинская сеть «Добробут»
Телефон: 044 495 2 888
Добрій день. Можливо, первопричиною був дерматит на миючі засоби, який, в подальшому, міг спровокувати грибкову інфекцію - на що схоже вогнище на руці. Але рекомендую консультацію лікаря для встановлення точного діагнозу і якісного лікування.
183
Погребняк Марина Ивановна
Погребняк Марина Ивановна
гомеопат
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул.Братская, 10. Метро'Контрактова плоша'
Телефон: +38 050 425 14 54
Добрый день, я советую вам обратиться с этой проблемой ко мне за индивидуальной консультацией. Проблема решаема с помощью гомеопатии. Консультация недорогая,включает в себя и стоимость препаратов. Кстати написала Вам и по вашей проблеме с зудом половых органов. Здоровья Вам.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.