вагітність

На модерации
Дуже дякую за відповідь. Я вже стільки начиталась різної інформації, що розумію що при такій динаміці росту ХГЧ все нормально повинно бути. А стосовно утворення гідросальпінксу після рапари я в шоці, оскільки я рік з ним мучилась і погодилась через рік безуспішного лікування на операцію, щоб забрали хвору трубу і зберегти ще здорову праву. Але хірург в дорогій клініці нашої столиці з величезним стажем (не буду переходити на особистості) вирішив залишити трубу хоч і вже не активну, тому, що вона начебто несе кровоток до яїчника. Я не сперечалась, оскільки не маю мед.освіти, хоч багато вже і в чому орієнтуюсь, завдяки не грамотності деяких лікарів. Операція була проведена в кінці червня цього року і одрізу після неї на протізі вже 3-ох місяців я відчуваю болі, ходила до хірурга на консультацію сказав, що там все чисто і не може бути ніяких проблем по гінікології. Як ви думаєте чи ця труба не буде ще більше мені проблем приносити під час вагітності, чим можна зараз зарадити цій проблемі?

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад