потрибно мени приймати лики чи ни

На модерации
Пол: женский. Возраст: 23 года. доброго дня вам.хочу вам розповисти про мою проблему.в мене видалена матка вже 2 роки и 2 мис.писля того як мене кесерили занесли инфекцию або заризали матку так мени и до сих пир не видомо повинни були її видалити.пройшов певний вже час але я постийно ходжу на узи дивлюся як там в мене справи але вже через три мисяци по тому була велика киста 49мм-38 и так кожного мисяця то збильшилась до 88-79мм то зменшуется крим цього тепер в мене ще в груди якась грудка сказали це вид того шо пила таблетки щоб прикратити лактацию- а чому повинна була прикратити кормити малу лише через те що пролежала в ликарни 4мис и кололи антибиотиками до такого стану що до тепре синци на сидницях чорни в розмир лодони.вчора назначив ликар пити таблетки мастодион и витрум центрум.прочитала отзиви та инструкцию пише що ви мастодиону лише можна зайву вагу набрати.а витрум центрум виком вид 50 рокив.тепер не розумию що мени потрибно приймати?,Чи ця киста для мене добра при моєму стани так як мисячних нема чи як???Чи якщо видалити -але який є шанс на те що знов не виросте?що мени робити пидскажить?яки ще анализи здавти чи узи робити???чи потрибно мени як жинци котра не мае мисячних при моему виці 23 роки пити гормони???дякую вам за розуміння.