випадіння волосся

Пол: женский. Возраст: 33 года. З юних років сильно випадає волосся на голові, висока пітливість, жирна шкіра на обличчі супроводжується надмірними вугрями, час від часу на обличчі викидає болючими підшкірними прищами (як чиряки),на бороді - пушок. Під час вагітності на голові збільшилося волосся в 4-5 разів і обволосіння на бороді пропало. Одразу після родів почалося надмірне випадіння волосся і на бороді почав знову рости пушок, турбують прищі на обличчі болючі. Робоча активність починається в другій половині дня, до обіду - повна заторможеність без кави. Здала аналізи: Тестостерон свободный 3,25 пг/мл (норма ж: до 9) ТТГ – 1,51 мкМО/мл (норма 0,27-4,2) Т4 свободный – 1,44 нг/дп (норма 0,93-1,7) Допоможіть зарадити проблемі!!!

Ответы врачей 1

508
Кирилюк Екатерина Николаевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Медицинская сеть «Добробут»
Телефон: 044 495 2 888
Вам нужно сдать анализ крови на ДГЕАс , глюкозу крови.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.