Добрий день! По шаблону відповіді Чубко Оксани Миколаївни я відіслала позов про стягнення аліментів...

Добрий день! По шаблону відповіді Чубко Оксани Миколаївни я відіслала позов про стягнення аліментів але прийшла ухвалал в ній написано: Вивівши надані матеріали, вважаю необхідним надати позивачу строк для усунення недоліків, а позовну заяву залишити без руху, оскільки, в порушенні вимог ст.119, ст..120 ЦПК України позивач не виклав обставин. Якими обґрунтовує свої позовні вимоги, не зазначив докази, що підтверджують кожну обставину, наявність підстав для звільнення від доказування. Додані до заяви папери не завірені належним чином, а також не додані копії всіх документів, що додаються до позовної заяви, відповідно до кількості відповідачів та 3-х осіб. За таких підстав керуючись ст..ст.119,120,121 ЦПК України. Підкажіть що мені далі робити ? Дуже буду вдячна!!

Ответы врачей 1

Специалист
С 01.09.05г. вступил в силу новый Гражданско-процессуальный кодекс, поэтому если Вы не успели подать иск до этой даты, то выполните ухвалу суда и подайте снова.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.