двоіться в очах

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 24 года. Доброго дня. Цікавить таке питання турбує постійно тахікардія(допомагає при цьому гідазепам),постійний біль голови, нудота, болять кисті рук, пальці, спина, дуже болять ноги, правий кульшовий суглоб, . Іноді спина болить так, що неможливо встати чи порухатися. Просинаюсь вночі, бо не можу спати через біль, загалом відчувається втому, слабкість в мязах. Посилились симптоми остання 2 місяці, але останнім часом почало двоітися в очах. Не можу сфокусуватися на предмет, що знаходиться дальше (приблизно 2 метри. І більше),хоч зір відмінний, потрібно закрити одне око, щоб щось побачити чи прочитати. Сколіоз 3 ст., варикоз 2 ст.,пролапс мітрального клапана, серцева недостатність 1ст.з потовщенням стулок клапана серця гуми в серці., всд по змінному типу, В 2010 році перенесена закрита чмт зі струсом мозку. В 2011 зробила кт голови-без змін. Ревмапроби позитивні. Крім того, пахова кила. Кратал, анаприлін, гідазепам. Щодо хребта, масаж, лфк, плавання.

Ответы врачей

Водопьянов Владимир Анатольевич

Водопьянов Владимир Анатольевич

Доброго дня, Вам потрібна термінова допомога, якщо будете продовжувати вживати гідазепам і надалі, то потім вам нічого не допоможе. для того що би вам допомогти, треба більш систематизовані скарги, деталізований анамнез хвороби(коли, при яких обставинах,та як розвивались скарги) у текстовому форматі и всі інструментальні та фізікальни данні с розгорнутими заключеннями від лікарів. що маєте.